Workshop Stage Fight

Workshop Stage Fight

Wil jij ook levensecht kunnen vechten zoals je altijd in films ziet? Tijdens deze workshop leer je trappen, slaan en aan haren trekken zonder iemand pijn te doen. Stage Fighting: een speciaal onderdeel van film!

Opbouw van de workshop

Tijdens deze workshop leren de leerlingen veilig met elkaar om te gaan tijdens een gespeeld gevecht. De leerlingen beginnen met een sportieve warming up en worden vervolgens ingedeeld in groepjes van twee. Ze leren een aantal technieken, denk hierbij aan het geven van een klap in het gezicht, aan haren trekken of het geven van een trap. Hierna laten de leerlingen deze technieken achter elkaar zien waardoor er een scene ontstaat.

Leerdoelen

  • Leerlingen maken kennis met basistechnieken van stage fighting
  • Er wordt ingegaan op een veilige manier met elkaar samenwerken
  • De leerlingen leren creatief communiceren

Andere Workshops?

Benieuwd naar meer informatie over de workshop Stage Fighting voor middelbare scholen? Ga dan naar Kleinkunstig.nl voor de meest actuele opzet! Voor informatie over workshops voor primair onderwijs, ga dan naar Grotebroer.com. Hier vind je alle informatie over workshops voor basisscholen.

Interesse in andere vormen van theater? Of op zoek naar een dag vol theater? Kijk dan eens bij onze andere theaterworkshops, bijvoorbeeld de workshop Theatersoap of de workshop Presenteren.

Duur
Minimaal 50 minuten

Aantal deelnemers
Minimaal 10, maximaal 25.

Wat verzorgen wij
De theaterdocent neemt alle benodigdheden mee.

Door de school te verzorgenĀ 
Een ruim leeg lokaal met gymmatjes. Bij voorkeur een gymzaal.

Contact