Wat is een cultuurdag?

Laat leerlingen op één dag kennis maken met de wereld van kunst en cultuur. De cultuurdag van Kleinkunstig is een spetterende dag vol workshops en/of voorstellingen bij u op school.

Op een Cultuurdag volgen leerlingen in verschillende rondes diverse workshops die ze zelf hebben uitgekozen. Deze workshops worden gegeven door professionele artiesten en kunstenaars die tevens gekwalificeerd docent zijn. De workshops komen uit de hele breedte van de kunsten en laten deze prachtige wereld aan leerlingen zien en vooral ervaren.

Naast de workshops kan de dag afgesloten worden met een voorstelling, al dan niet gekoppeld aan een thema passend bij de school en de jongeren.

Kenmerkend van een Cultuurdag is de diversiteit aan workshops, waardoor iedere leerling een discipline kan ontdekken die bij hem of haar past. Dit maakt dat een Cultuurdag een bruisende dag is waar leerlingen nieuwe ervaringen opdoen, talenten ontdekken, zich ontwikkelen en bovenal genieten!

Je kan meer informatie over cultuurdagen of workshops voor school vinden op de website van Kleinkunstig. Ben je op zoek naar een project of leuke activiteit voor de basisschool. Dan ben je aan het goede adres bij ons label Grote Broer!