Voorstelling Multiple Choice

Voorstelling Multiple Choice

Het examenjaar kent vele gezichten, maar is voor iedereen het uur van de waarheid. Wordt het hard blokken, of een voorschot op de vakantie? Worden het black-outs en stress, of focus en spanning? Ben ik nog een jaar veroordeeld tot saaie lessen of ben ik af van al die bruggers in de pauze? Als ik klaar ben, ga ik werken of studeren, op mezelf wonen of toch nog even bij mijn ouders blijven? Dit is het moment om de tienerjaren achter te laten en de middelbare schoolcarrière af te sluiten.

De interactieve muziektheatervoorstelling Multiple Choice gaat over examenstress, studeren en de grote levensvragen. Het is een vrolijke voorstelling vol spel, zang, live muziek en filmfragmenten. Als toeschouwer krijgt u onder andere het studentenkoorballenlied, een cursus ontspannen in 13 stappen en De-Grote-Levensvragen-In-Multiple-Choice-Vorm-Show voor uw kiezen.

Kortom, een heerlijke voorstelling om even te ontspannen te relativeren in de drukte van het examenjaar.

Over de artiest

Over Schapen Enzo maakt interactief muziektheater en bestaat uit Anneke Doest, Ilse Bevelander en Henk Doest. Ook maken zij voorstellingen op maat, waarbij de inhoud van de voorstellingen in nauwe samenwerking met u wordt bepaald.

Genre
Muziektheater

Duur
40 minuten

Aantal leerlingen
Maximaal 100 leerlingen per voorstelling

Doelgroep
Examenleerlingen VMBO TL, HAVO, VWO en Gymnasium

Contact