Voorstelling Maak je dromen waar

Voorstelling Maak je dromen waar

Tieners zitten vol dromen over het leven, liefde en hoop. Maar kunnen al die dromen ooit uitkomen? In een knotsgekke, doch zeer leerzame voorstelling, geeft Jo raad over hoe je dromen aanpakt, of het nu gaat over de liefde van je leven of het slagen van je volgende examen.

Verwacht een rollercoaster vol verassing en emotie, van een huwelijksaanzoek tot een jongleeract met draaiende kettingzaag!

De voorstelling is zeer interactief: de hele zaal wordt erin betrokken en geregeld komen mensen uit de zaal op het podium meehelpen. De vrijwilligers worden met respect behandeld en zijn de ster van de dag.

In de show wordt op een leuke en onvergetelijke wijze meegegeven hoe u dromen waarmaakt, hoe u grootse dingen in uw leven bereikt en vooral: hoe u kartonnen torens bouwt.

Over de artiest

Jo De Rijck (1981) won in 2007 cabaretfestival Kleinzalig en werd in datzelfde jaar finalist van het Deltion cabaretfestival. Sindsdien is hij een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar.

Genre
Cabaret

Duur
45 minuten

Aantal leerlingen
Maximaal 150 leerlingen per voorstelling

Doelgroep
Alle jaargangen en niveaus van het voortgezet onderwijs

Contact