Voorstelling Appjenou

Voorstelling Appjenou

Appjenou?! is de vernieuwende, interactieve voorstelling van Tin Men & the Telephone. Alle leerlingen kunnen de ‘Appjenou?!’ app gratis downloaden op hun smartphone of iPad en daarmee invloed uitoefenen op wat er op het podium gebeurt. Bepaal zelf welke versie je wilt horen, zet instrumenten aan en uit, stuur berichten naar elkaar en naar de band via een chatbox, gooi met virtuele eieren, tomaten, rozen… Speel mee met de ultieme luistergame om te bepalen wie er het beste kan luisteren?

Jazz muziek is nog nooit zo toegankelijk geweest voor jongeren. De bezetting bestaat uit: contrabas, piano/keyboard en drums.

Over de artiest

Tin Men and the Telephone bestaat uit Tony Roe (piano, electronica), Lucas Dols (contrabas) en Borislav (Bobby) Petrov (drums). Kenmerkend voor Tin Men and the Telephone is het gebruik van samples met geluiden uit het dagelijks leven. Zo worden stemmen van de TomTom en commentaar bij voetbalwedstrijden gebruikt en is er bijvoorbeeld een nummer KPN gebouwd rond de zin “Onze medewerkers zijn nog in gesprek, een ogenblik geduld alstublieft” van de KPN helpdesk. Op het podium kiest de band voor een theatrale aanpak met visuele effecten op de achtergrond.

Genre
Muziek, Jazz, Nieuwe media

Duur
45 minuten

Doelgroep
Alle jaargangen en niveaus van het voortgezet onderwijs.

Contact