Over Kleinkunstig

Cultuurdag.nl is een concept van Kleinkunstig. Sinds 2005 is Kleinkunstig aanbieder van workshops en voorstellingen voor het voortgezet onderwijs. Inmiddels is Kleinkunstig uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op het gebied van cultuureducatie. Met diverse workshops binnen de categorieën beeldende kunst, dans, muziek, theater en circus en een kwalitatief aanbod in voorstellingen kun je met een dag of dagdeel georganiseerd door Kleinkunstig alle kanten op.

Kleinkunstig blijft met docenten en artiesten continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe creatieve ideeën, waardoor het aanbod steeds weer vernieuwend is. Eén ding hebben de vele verschillende voorstellingen en workshops wel gemeen: creativiteit en beleving staan centraal! Wij geloven namelijk dat jongeren vol zitten met creativitei. We streven ernaar om deze creativiteit tijdens onze workshops en voorstellingen naar boven te halen, zodat jongeren bewust worden van hun eigen waarde, kwaliteiten en creativiteit.

Met een jong team werken we elke dag weer aan de realisatie van evenementen door heel Nederland. Persoonlijk contact, vakkundigheid en klantgerichtheid zijn belangrijk bij ons. Verder zijn de docenten die onze workshops geven stuk voor stuk vakmensen. Samen met hen willen we elke leerling uitdagen om zijn of haar creativiteit in te zetten!

www.kleinkunstig.nl